Beauty Behandeling

Meso No Needle Therapy

Behandeling van het gezicht voor huidverbetering, conditieverbetering en anti-ageing. De huid geeft tijdens het ouder worden diverse problemen zoals rimpelvorming, huidatrofie, pigmentstoringen en vermeerdering van gesprongen adertjes. Deze verschijnselen doen zich voor bij veroudering van de huis als ook wanneer er al op jongere leefdtijd veel schade aan de huid aangericht wordt. Bijvoorbeeld roken, alcohol, suikers, zon, stress beinvloeden de ontwikkeling van de huid. De problemen die wij tegenkomen in de ouder wordende huid zijn o.a. veranderingen in lederhuid en opperhuid. Een verlies van de celactiviteit en een verslechterde structuur en verlies van bindweefsel.

Wat is Meso Therapie?

Mesotherapie is zeer geschikt op deze huidfuncties weer te activeren op al deze huidlagen en biedt een zichtbare verbetering van de huidconditie en celstructuur.
Mesotherapie werkt op de operhuid, de lederhuid, de onderhuidse vetlagen en de spierlagen.

Door gebruik te maken van naaldloze mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties de huid weer in een optimale conditie te brengen. Zichtbaar worden rimpels minder en is er voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door de speciale techniek is het mogelijk dat de huid met essentiële werkstoffen behandeld wordt om huidverbetering te stimuleren.

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen, stimuleren het celmetabolisme en zorgen daardoor voor een vernieuwde cellstructuur met als resultaat een vermindering van rimpels in diepe huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.

De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!

Waarvoor doe je mesotherapie?

· huidverbetering
· huidversteviging
· versnelde aanmaak van collageen- en elastineweefsels
· rimpelvermindering
· huid egalisering bij pigmentvlekken
· huid egalisering bij couperose
· structuurverfijnende werking bij grove poriën
· stimulatie voor de futloze en vermoeide huid
· energieboost voor de rokershuid